Over ons
Persoonlijk contact

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Wij stellen u concrete vragen om zo een inzicht te krijgen in uw organisatie qua cultuur, werknemers en uiteraard het ziekteverzuimbeleid. Wist u dat 70% van het verzuim geen medische oorzaak heeft? Samen met u zal Arbo2thePoint door snelle interventie dit verzuim verkorten.
Betrouwbare partner

Medi2ThePoint is een medische keuringsspecialist ontstaan uit de behoefte van bedrijven en arbodiensten om medische keuringen te laten uitvoeren. Het hoofdkantoor bevindt zich in Alblasserdam en wij werken op locatie door het hele land.

Bij Medi2ThePoint zien wij u graag voor een medische keuring of een vaccinatie; dit kan o.a. zijn voor een rijbewijskeuring, een preventief medisch onderzoek, een health check of een beroepsmatige keuring zoals bodem- en/of asbestkeuring, kraanmachinisten keuring maar ook voor uw Hepatitis A, Hepatitis B, DTP of griepvaccinatie kunt u bij ons terecht.

U wordt bij ons snel en deskundig geholpen door ervaren keuringsassistenten, Duurzaam Inzetbaarheid Adviseurs en artsen.

Heeft u interesse in één van deze keuringen, onderzoeken of vaccinaties neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u (085-0770099).
Referenties
Jeroen en Lian samen aan het sporten